Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5534
візитів всього: 463602
Прогноз погоди
Житомир на Всеукраїнському музичному фестивалі «BACH FEST».
Музична школа №2 імені Святослава Ріхтера представляла місто Житомир та Житомирське обласне німецьке національно-культурне товариство «Відергебурт» на Всеукраїнському музичному Фестивалі німецької класичної музики «BACH FEST», який відбувся 15 – 16 травня 2015 року у м. Чернігові.

Вихованець школи Антон Глазюк (клас викладача Анатолія Литвинчука) успішно виступив на фестивалі, який було приурочено до 330-річчя від дня народження Й.С.Баха та отримав Диплом за високу творчу майстерність, участь у Всеукраїнському музичному Фестивалі «BACH FEST» і популяризацію німецької культури в Україні.

Чернігівська міська громадська організація Німецький культурний центр «ВЗАЄМОДІЯ» проводила захід в приміщенні музичного училища ім. Ревуцького. У концерті взяли участь творчі колективи німецьких громадських організацій м. Одеси, Житомира, Кіровограда, Білої Церкви, Кривого Рогу, Чернігова, Також у фестивалі брали участь Академічний камерний хор ім. Д. Бортнянського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм та студенти і викладачі Чернігівського музичного училища ім. Ревуцького. У програмі звучали твори Йоганна Баха та його послідовників.

 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове