Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 477192
Прогноз погоди
У дошкільних навчальних закладах міста розпочався Тиждень безпеки дитини
 
 
18 травня в дошкільних навчальних закладах міста,  навчально-виховних комплексах та центрах розвитку дитини розпочинається Тиждень безпеки дитини, який  є підсумком підготовки педагогічного, технічного персоналу та дітей  з  питань цивільного захисту  та безпеки життєдіяльності.

Підготовка та проведення даного заходу здійснюється управлінням з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради спільно з управлінням  освіти.

За словами заступника начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Олександра  Куліковського, такі  заходи проводяться щорічно і є механізмом практичної перевірки рівня знань та навичок дітей, педагогічного та технічного персоналу дошкільних закладів з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, а також у якості підготовки дошкільного закладу до надзвичайних ситуацій.

Метою проведення Тижня безпеки дитини є формування у кожної дитини активної життєвої позиції стосовно власного життя та власної безпеки, накопичення знань і навичок безпечної поведінки вдома, на вулиці, а також підвищення рівня готовності адміністрації дитячих садків до виконання своїх обов’язків у разі загрози або виникнення надзвичайної ситуації.

«На завершальному етапі Тижня безпеки дитини у всіх дошкільних навчальних закладах заплановано провести комплексні  спеціальні об’єктові тренування, під час яких відпрацьовуватимуться практичні дії щодо захисту дітей, педагогічного та технічного персоналу з  урахуванням існуючих ризиків виникнення можливих надзвичайних ситуацій», - зазначає Олександр Куліковський.

До проведення зазначених заходів будуть залучені  підрозділи пожежно-рятувальної служби Управління ДСНС України в Житомирській області, які продемонструють дітям та вихователям зразки сучасної техніки, оснащення, що застосовуються при проведенні аварійно-рятувальних робіт під час ліквідації надзвичайних ситуацій та їх наслідків.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare