Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 30
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477069
Прогноз погоди
Відбулося сімейне свято для дітей з особливими потребами
17 травня 2015 року 16:34
15 травня в приміщенні готелю "Житомир" пройшов захід на підтримку дітей з особливими потребами та їхніх матусь. Свято,  приурочене до Дня матері та Міжнародного дня родини, організували Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів та управління праці та соціального захисту населення Житомирської міської ради. Також до проведения заходу долучилися небайдужі партнери, які подарували родинам солодкі подарунки, допомогли зробити затишним зал та створити справжній святковий настрій.
 
Ті, хто взяли участь у святі, кажуть, що надзвичайно зворушливо було слухати вірші та пісні у виконанні дітей-вихованців Центру, дивитися постановки про велику та безграничну любов мам, яка здатна здолати всі життєві труднощі.
 
"Це важливі заходи для мам та дітей. Адже, на жаль, мами не мають достатньо вільного часу і нечасто дозволяють собі відпочинок. Отож створити вам свято і було нашою метою. Слова, які сьогодні лунають зі сцени, торкають за живе. Я хочу, аби на ваших очах були сльози лише від радості за ваших діточок. Щиро бажаю вам та діткам насамперед здоров'я. Складна ситуація в країні змушує багато ресурсів витрачати на підтримку військових, адже, в першу чергу, нам усім потрібен мир. Бажаю усім, щоб якнайшвидше запанував мир, і ми всі могли б більше наших ресурсів спрямовувати для допомоги дітям", - сказала в.о. Житомирського міського голови Любов Цимбалюк, звертаючись до мам та бабусь діточок.
 
Начальник управління праці та соціального захисту міської ради Вікторія Краснопір зазначила, що цьогоріч Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів відзначає своє триріччя. На обліку Центру стоять близько 80 діток з обмеженими можливостями. Центр щодня працює з ними в логопедичному, психологічному, реабілітаційному, відновлювальному напрямках. Також вона подякувала всім, хто долучився до свята, особливо працівникам Центру, адже вони щодня дарують частинку свого серця діткам, які потребуть особливої уваги.

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare