Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 481483
Прогноз погоди
Любов Цимбалюк привітала представника Посольства Латвійської Республіки в Україні
 
16 травня в Житомирській міські раді відбулася зустріч в.о. міського голови Любові Цимбалюк  з  Першим Секретарем Посольства Республіки Латвія в Україні Лігітою Давидовою, яка відвідала Житомир з нагоди відзначення Дня Європи в Україні.

«Україна – єдина країна, яка не є членом Європейського Союзу, проте на держаному рівні ось уже 12 років відзначає День Європи. Ми прагнемо до  впровадження в Україні європейських цінностей та стандартів. Сподіваюсь, що для Житомира відзначення Дня Європи стане традиційним, і  Україна стане частиною європейської спільноти», - сказала Л.В. Цимбалюк.

У ході зустрічі було обговорено подальший розвиток двосторонніх відносин між Латвійською Республікою та Житомиром, представлені проекти з енергоефективності, які запроваджуються у Житомирі,   здобутки та  потенціал міста Житомира у інших  галузях.

В.о міського голови зазначила: «Не зважаючи на складну економічну та політичну ситуацію в Україні,  місто розвивається. Нами впроваджується низка проектів, які повинні змінити Житомир. Зараз в умовах економії енергоресурсів, в тому числі газу, енергоефективні проекти є нашим пріоритетом».

Лігіта Давидова наголосила на підтримці європейського курсу України та зазначила: «Я вдячна за можливість святкувати День Європи тут, у  Житомирі.  Країни Європейського Союзу, Латвія підтримують євроінтеграційні прагнення України. Нам не байдужа Україна. Важливо, щоб на шляху   євроінтеграційних реформ ви відчували нашу підтримку».

Також вона запропонувала співпрацю: вже в найближчий час  в Україні запланована низка семінарів та проектів за підтримки Посольства Латвійської Республіки.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare