Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477055
Прогноз погоди
Для житомирянок провели тренінг «Як управляти фінансами та як збільшити доходи та досягти впевненості»
15 травня 2015 року 17:24

 

15 травня  на базі Обласної універсальної наукової бібліотеки ім.О.Ольжича  відбувся тренінг «Як управляти фінансами» та «Як збільшити доходи та досягти впевненості». Міський  центр соціальних служб  долучив до участі у ньому   жінок, з якими працює у напрямку вирішення їх життєвих проблем.

Тренінг пройшов у рамках  Програми «Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок», організатором якої  є Житомирська обласна молодіжна громадська організація «Паритет», партнером   -   Житомирський  міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

За словами організаторів, дана програма має на меті підвищити рівень особистої ефективності,  а також фінансової і правової обізнаності жінок, які опинилися в складних життєвих обставинах, а саме: дружини  учасників АТО, жінки, внутрішньо переміщені  із східних регіонів України, багатодітні жінки, одинокі матері, вдови, сироти, жінки з обмеженими можливостями, жінки, які перебувають у відпустці по догляду за дитиною або повертаються на роботу після такої відпустки та ін.

Як зазначили учасники заходу, тренінг виявився для них надзвичайно корисним, тому що отримана інформація дає змогу навчитися управляти власними коштами, підвищити особистий життєвий потенціал, самооцінку   та  досягати поставлених цілей.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare