Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 41
візитів сьогодні: 5540
візитів всього: 477178
Прогноз погоди
Україно-італійська школа з інклюзивною освітою «ВСЕСВІТ» відсвяткувала 20-річчя
30 квітня 2015 року 18:20
30 квітня 2015 року в приміщенні облмуздрамтеатру ім.І.Кочерги  відбулося урочисте святкування 20-ти річчя загальноосвітньої україно-італійської школи з інклюзивною освітою «ВСЕСВІТ».
 
Школа «ВСЕСВІТ» - перша приватна християнська школа з інклюзивною освітою, яка була відкрита в Україні у 1994 році. У дев’яти  класах школи є 16 дітей з особливими освітніми потребами (це найбільша кількість по Україні), які мають можливість навчатися разом зі своїми однолітками у звичайних умовах.
 
За словами директора навчального закладу Марії Левченко, шкільна програма навчання  у школі «ВСЕСВІТ» включає обов’язкову для кожної української школи державну програму, спецпрограму з вивчення італійської і англійської мови, а також широкий вибір факультативів, гуртків за інтересами.

«Школа народилась з великого бажання батьків допомогти дітям отримати цілісну освіту та виховання на основі християнських цінностей, щоб діти мали перед обличчям хороший приклад і наставництво, - зазначає Марія Левченко. - Для нас головне, щоб всі знання проходили через розум, серце і досвід дитини».

З ювілеєм педагогічний колектив прийшли привітати перший заступник міського голови Сергій Сухомлин, заступник міського голови Олександр Бочковський, начальник управління освіти міської ради Валентин Арендарчук, депутат міської ради Неля Ковалюк, духовенство, батьки, випускники та друзі школи.

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare