Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 37
візитів сьогодні: 5527
візитів всього: 463576
Прогноз погоди
Круглий стіл для випускників професійно-технічних навчальних закладів з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування
28 квітня 2015 року 18:31
28 квітня 2015 року у приміщенні Вищого професійного училища-інтернату відбувся круглий стіл для випускників професійно-технічних навчальних закладів з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа. Організатором  виступив Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
 
Мета круглого столу – роз’яснення прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа.
 
У засіданні  взяли участь представники Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, фахівець відділу активної підтримки безробітних Житомирського міського центру зайнятості  Ганна Демченко,  головний спеціаліст відділу по обліку та розподілу жилої площі ЖМР Ілона Сівко, психолог КЗ «Обласний соціальний гуртожиток для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» Наталія Черниш,  юрист-консульт Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Максим Баб’як, соціальні педагоги та випускники професійно-технічних навчальних закладів – діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.
 
Інформація, яку отримали молоді люди, стосувалася  змін в законодавстві щодо працевлаштування випускників професійно-технічних навчальних закладів з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, послуг міського центру зайнятості, процедури  постановки на квартирний облік та  забезпечення житлом, функціонування обласного   соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, правового захисту  випускників професійно-технічних навчальних закладів з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
 
У ході зустрічі випускники училища-інтернату долучилися до обговорення почутої інформації, ставили питання юридичного характеру щодо житлових та майнових проблем, реєстрації та працевлаштування.
 
Начальник відділу соціальної роботи міського центру соціальних служб Ольга Іваницька зазначила, що Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді готовий надати  допомогу та консультації випускникам училища-інтернату з питань, які виникатимуть, та побажала молодим людям успіхів у самостійному житті.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове