Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 85
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 477285
Прогноз погоди
«Ми живемо в Україні та відчуваємо себе частинкою українського народу», - представники азербайджанської громадськості у важку хвилину разом з Україною
21 квітня 2015 року 18:12
21 квітня об 11.30 у прес-центрі облдержадміністрації відбувся  благодійний захід, організатором  якого виступила громадська організація «Конгрес солідарності азербайджанців України».

Представники цієї організації передали командуванню високомобільних десантних військ Збройних Сил України оргтехніку, телевізор, супутникову антену та інші  подарунки.
 
Захід пройшов за участі представників  Посольства Азербайджанської Республіки в Україні, представників обласної та міської влади та  громадських організацій.

За словами голови Конгресу солідарності азербайджанців України Мамедова  Ільгара  Гасана Ага огли,  метою такого заходу є зміцнення дружби двох братніх народів. «Неважливо, на яку суму  ця підтримка. Головне – азербайджанці з українським народом та  відчувають себе його частиною», - сказав він.
 
Від імені   Надзвичайного i Повноважного Посла Азербайджану    присутніх привітав Головний радник азербайджанського посольства Алієв Назім та   декларував підтримку територіальної цілісності і суверенітету України: «Я бажаю вам, щоб на вашій землі був мир. Ми, азербайджанці, завжди стоятимемо на позиції підтримки  України та всіма можливими способами  будемо продовжувати це робити».
 
Представники  азербайджанської громадськості, які проживають на території України, підтримують українців та переконані: азербайджанський народ близький українському.
 
Голова об’єднаного Конгресу Азейбарджанців України Тагієв Ровшан закликав всіх, незалежно від національної приналежності та політичних поглядів, об’єднати зусилля заради стабільності та миру в Україні та  зазначив, що  азербайджанці  й надалі підтримуватимуть Україну не тільки матеріально, а й морально та психологічно.
 
Всі учасники зустрічі висловили вдячність військовим за те, що ціною життя захищають Україну.
 
Заступник міського голови Олександр Бочковський висловив слова подяки Асамблеї національностей України та Конгресу солідарності азербайджанців України за влаштовані благодійні заходи та підкреслив,  що для українського народу підтримка дружнього народу Азербайджана багато чого варта. « Щирі слова подяки азербайджанській діаспорі  від усієї громади Житомира за допомогу Українській армії та зусилля, спрямовані  на збереження суверенітету та територіальної цілісності України. Такі заходи вкотре доводять, що  народ України – єдиний і не залишений у біді сам на сам».

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare