Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 47
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477325
Прогноз погоди
Відбулося засідання Правління Асоціації міст України
20 квітня 2015 року 11:01
16 квітня 2015 року відбулося засідання Правління Асоціації міст України. У заході, що проходив у Верховній Раді України, взяли участь 37 міських голів – членів правління Асоціації міст України. Учасники заходу обговорили стан реалізації реформи місцевого самоврядування в Україні та подальші перспективи впровадження.

«Шлях до реформування місцевого самоврядування – це поступальний процес усвідомлених змін та практичне їх застосування. Є проблемні питання, тому саме на таких засіданнях, де збираються представники територіальних громад з усієї України, можна почути думку колег, запропонувати своє бачення та визначити спільні кроки» ,- зазначила в.о.Житомирського міського голови Любов Цимбалюк.

За підсумками засідання Правління АМУ  було прийнято звернення до Голови Верховної Ради України щодо законодавчих ініціатив про перерозподіл на користь обласних бюджетів частини акцизного податку, а також підписано Меморандум про співробітництво у впровадженні реформ місцевого самоврядування між АМУ та Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare