Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 41
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464657
Прогноз погоди
Швейцарці вражені роботою Житомира у сфері енергоефективності
17 квітня 2015 року 15:23
У Житомирі відбулася робоча нарада із представниками Швейцарського бюро співробітництва. Заслухавши презентацію Сергія Сухомлина щодо заходів з енергоефективності, що вже впроваджуються в місті та про залучення закордонних інвестицій, які сприятимуть розвитку альтернативної енергетики та дозволять впровадити інноваційні технології в системі тепло- і водопостачання у місті, заступник директора Швейцарського бюро співробітництва Петра Відмер відмітила ­– Житомир за минулий рік провів вражаючу роботу щодо залучення інвестицій на енергоефективні заходи.
 
"Я надзвичайно вражена роботою яку ви проводите. Зараз ми знаходимось на стадії підписання Меморандуму про взаєморозуміння.  Після його підписання ми будемо працювати над технічними умовами, над підготовкою тендерного пакету закупівель і відповідно будемо зайняті роботою з консультування за підтримки", - зазначила Петра Відмер.
 
Сергій Сухомлин переконаний – проект Швейцарського бюро співробітництва надзвичайно важливий для Житомира.

"Він передбачає фінансову допомогу, що у гривневому еквіваленті становить близько 368 млн.грн. Це, безумовно, великі кошти. Вони рівняються, фактично,
трьом бюджетам розвитку Житомира"
, - каже Сергій Сухомлин.
 
Нагадаємо, Житомир – єдине місто, яке у 2015 році отримає 15,1 млн. швейцарських франків грантових коштів на енергозбереження. Серед заходів, що впроваджуватимуться у місті – термомодернізація садочків та реконструкція котелень. Надані кошти – це безповоротна фінансова допомога.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове