Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 37
візитів сьогодні: 5546
візитів всього: 477265
Прогноз погоди
Виконавчий комітет відзначив юних волонтерів
16 квітня 2015 року 11:45
На початку засідання виконавчого комітету міської ради 15 квітня 2015 року в.о. міського голови  Л.В. Цимбалюк від імені Житомирської міської ради, її виконавчого комітету подякувала вихованцям та педагогічному колективу Житомирського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді за активну громадську позицію, патріотизм та надання допомоги військовослужбовцям і пораненим в зоні АТО.
 
«Такі молоді люди, як ви, є запорукою нашого мирного та щасливого  майбутнього. З вашою допомогою ми обов’язково побудуємо сучасну європейську Україну», - звернулася до вихованців Центру Любов Цимбалюк.
 
Директор Житомирського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді Володимир Васьківський розповів: «Місяць тому наші вихованці розпочали акцію «Пасхальний подарунок для тебе!». Акція проводилась в стінах Центру, і до неї також долучилися школи міста та навчально-виховні комплекси. Завдячуючи нашим волонтерам допомога була передана в АТО нашій 95-ій аеромобільній бригаді. Крім того Центром було передано пасхальні частування до військового шпиталю».
 
За словами директора позашкільного закладу в рамках акції у Житомирі відбулася низка заходів. Зокрема, представники дитячого самоврядування  ЖМЦНТТУМ долучилися до благодійного концерту «Допоможи героям», який відбувався 3 квітня 2015 року в приміщенні Міського Палацу культури.  Кошти, за реалізовані під час заходу сувеніри та обереги, були спрямовані  на оперування та реабілітацію бійців АТО.
 
Член виконавчого комітету Житомирської міської ради Наталія Волинець подякувала юним житомирянам та їх педагогам за небайдужість та вручила подяку від громадської організації «Майдан». Вона зазначила: «Дивлячись на вас, наше покоління не втрачає надію, розуміє, що все відбувається не даремно, адже у ваших очах ми бачимо натхнення, бажання допомогти».

Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare