Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 53
візитів сьогодні: 5527
візитів всього: 465079
Прогноз погоди
Логотип міста Житомира не затверджено
16 квітня 2015 року 11:41
Запропонований варіант логотипу нашого міста, представлений спеціальною робочою групою членам виконавчого комітету міської ради, не затверджений рішенням виконкому.
 
Представлений логотип не змінює офіційну символіку м. Житомира, а відтак і надалі діють офіційні символи територіальної громади міста - Герб та Прапор міста Житомира. Офіційні символи використовуються на бланках, офіційних церемоніях, як елементи святкового оформлення міста,під час проведення міськими організаціями регіональних, господарських, політичних, культурних, спортивних та інших заходів.
 
Як зазначила головний архітектор міста Євгенія Черкасова, логотип міста – це стисле відображення, елемент маркетингу, і може використовуватися  поряд з офіційними символами. Логотип має передати унікальність та ідентифікувати місто серед інших.
 
В.о.міського голови Любов Цимбалюк запропонувала членам виконавчого комітету попрацювати з управлінням містобудування, архітектури та дизайну міського середовища, внести свої пропозиції та зауваження і повернутися до розгляду даного питання.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове