Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5532
візитів всього: 482253
Прогноз погоди
Міський голова Віра Шелудченко зустрілася з керівниками супермаркетів
10 листопада 2009 року 17:43

 

Міський голова Віра Шелудченко провела зустріч із керівниками супермаркетів міста. Тема зустрічі – партнерство влади і бізнесу з питань допомоги малозахищеним верствам населення міста Житомира.

            Міський голова поінформувала, що у рамках міської програми «Турбота» надається допомога дітям-сиротам, інвалідам, малозабезпеченим пенсіонерам, самотнім літнім людям. Діє система адресної матеріальної допомоги, в першу чергу для малозабезпечених пенсіонерів, у яких розмір пенсії менше 650 грн. Учасникам програми надаються перукарські послуги, послуги лазні, надаються продукти харчування та одяг. В. Т. Шелудченко запропонувала керівникам супермаркетів долучитися до програми "Турбота" і надавати знижки для учасників програми за посвідченнями.

Під час зустрічі начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Юрій Прокопець повідомив про перші результати акції по збору коштів благодійним фондом "Турбота"на лікування онкохворих дітей. Так, за півтора місяці у 22 місцях, де  фондом  були розміщені скриньки, зібрано 7 тис. 500 грн.

Підприємці запропонували збільшити кількість скриньок, зокрема, розставити їх на кожній касі магазину, на автовокзалах, залізнично-дорожньому вокзалі. Вони також згодились на пропозицію міського голови щодо надання учасникам програми знижок на продукцію та спільного проведення Різдвяних свят для дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених сімей.

 

Прес-служба міської ради



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare