Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 45
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477038
Прогноз погоди
Робоча зустріч з перевізниками та представниками гаражних кооперативів
2 квітня 2015 року 16:29
Заступник міського голови Євгеній Демчик провів робочу зустріч з перевізниками та представниками гаражних кооперативів. Питання, які обговорювалися під час наради, стосувалися проведення загальноміського весняного санітарного прибирання міста, дотримання водіями автобусів правил дорожнього руху, а також невиконання перевізниками запланованої кількості рейсів на маршрутах.

«Відповідно до розпорядження міського голови від 13.03.2015 №132 до 25 квітня триватиме  весняний загальноміський благоустрій та санітарне прибирання міста. Просимо вас долучитися до спільної праці житомирян», - зазначив заступник міського голови Євгеній Демчик та запропонував перевізникам розглянути можливість розміщення контейнерів для сміття на кінцевих зупинках маршрутів, які вони обслуговують.

Також заступник міського голови звернув увагу перевізників на порушення правил дорожнього руху на маршруті №11, які були зафіксовані не байдужими житомирянами та наголосив на не допущенні в подальшому таких випадків, зобов’язав перевізника надати письмове пояснення щодо вказаних інцидентів.

Начальник управління транспорту та зв’язку Житомирської міської ради Тетяна Подорожня повідомила  про  збільшення останнім часом кількості дорожньо-транспортних пригод  за участю пасажирського транспорту та наголосила на необхідності посилення контролю за роботою водіїв з метою забезпечення безпеки перевезень.

«У зв’язку із збільшенням дорожньо-транспортних пригод за участю пасажирського транспорту, наголошуємо на необхідності проведення додаткових інструктажів серед водіїв транспортних засобів, які працюють на маршрутах міста з питання безумовного дотримання ними Правил дорожнього руху, посилення контролю за проведенням обов’язкового передрейсового медичного огляду водіїв, технічних оглядів транспортних засобів та важливості дотримання культури перевезень, вимог чинного законодавства при перевезенні пільгових категорій громадян», - звернулася до перевізників Тетяна Подорожня.

Під час наради перевізникам вручено листи щодо усунення порушень та приведення роботи на маршрутах у відповідність до умов договору та чинного законодавства.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare