Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 464452
Прогноз погоди
У Житомирі відзначили річницю Національної гвардії України
26 березня 2015 року 18:02
26 березня 2015 року в Україні відзначається перша річниця з дня створення Національної гвардії України. У Житомирі на території військової частини 3047 відбулося урочисті з нагоди свята.
 
Привітати особовий та офіцерський склад військової частини Національної гвардії України, яка в більшості складається із жителів міста та області, прийшли народний депутат України Борислав Розенблат, голова  Житомирської обласної ради Віталій Француз, заступник голови облдержадміністрації В’ячеслав Поліщук,  заступник  Житомирського міського голови Олександр Бочковський, т.в.о. начальника УМВС України в Житомирській області Григорій Полковніков.
 
Виступаючи на зібранні, командир військової частини  полковник Микола Ташкевич подякував бійцям за мужність і відвагу під час виконання завдань у зоні проведення АТО.
 
«Пріоритетом для нас є забезпечення єдності держави й безпеки її громадян. Виконуючи ці завдання, наші військовослужбовці проявляють відданість, відвагу, мужність та патріотизм», - наголосив Микола Ташкевич.
 
Заступник міського голови Олександр Бочковський від імені виконавчого комітету Житомирської міської ради  привітав гвардійців  з річницею відновлення Національної гвардії та побажав міцного здоров’я, щастя та мирного неба.
 
«Житомир безпосередньо причетний до створення Національної Гвардії України, адже  житомирянин полковник гвардії Анатолій Шміло брав активну участь у роботі над Законом України «Про Національну Гвардію України», який було прийнято Верховною Радою  у 1991 році», -  додав Олександр Бочковський.
 
На завершення заходу представники міської та обласної влади відзначили кращих військовослужбовців.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове