Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5515
візитів всього: 464528
Прогноз погоди
Ситуація щодо харчування дітей у садочках контрольована
16 березня 2015 року 13:07
Ситуація щодо харчування дітей, що склалася у дитячих садочках міста у зв’язку із здорожчанням продуктів харчування, контрольована. Про це під час брифінгу 16 березня 2015 року заявив заступник міського голови Олександр Бочковський.
 
«Дійсно, є деякі проблеми. Поодинокі випадки, коли підприємці відмовляються  постачати продукти за старою ціною. Ми виходимо із даної ситуації, замінюючи одні продукти іншими: так, замість риби діти їдять яловичину або курятину. При цьому чітко дотримуємося вимог заміни продуктів за енергоцінністю», - зазначив О.Бочковський.

Він також поінформував, що у лютому місяці виконання натуральних норм по харчуванню становить 75-77%.

У більшості дошкільних закладів у наявності картопля, буряк, цибуля, свіжа капуста в овочесховищах. На даний час у дитячі садочки безперебійно постачаються м'ясо та м’ясопродукти, молоко та молокопродукти, яйця, хліб та хлібобулочні продукти, печиво, горох, макаронні вироби, консервований горошок, кабачкова ікра, соління, крохмаль, чай, кава злакова, дріжджі, томатна паста.

Виходячи із ситуації, яка склалася, керівники закладів за погодженням із батьківськими комітетами залучають благодійні кошти на закупівлю відсутніх продуктів та залучають спонсорську допомогу.

Управління по зв’язках з громадськістю


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове