Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5536
візитів всього: 477466
Прогноз погоди
Представники ГО «Еребуні» подарували книги житомирянам
13 березня 2015 року 18:28
13 березня  в приміщенні  Центральної міської бібліотеки ім. В.Земляка відбулася презентація та передача літератури з історії вірменського та українського народів.
 
Директор Централізованої бібліотечної системи міста Житомира Лариса Харчук,  представляючи гостей бібліотеки, зазначила: «Наші гості - це наші житомирські українські вірмени. Мені приємно їх так називати, бо, напевно, вони полюбили нашу Україну, наше місто Житомир так само, як любимо його ми, як ми дорожимо нашою державою та рідним містом». Також вона відзначила, що місто  Житомир завжди було багатонаціональним, дружнім та толерантним.
 
Виконавчий директор вірменської общини в Житомирський області Ваге Петросян розповів присутнім про походження  назви організації «Еребуні».
 
За словами організаторів, дана акція є загальноукраїнською: регіональним бібліотекам передається література про історію двох країн – Вірменії та України.
 
Організатори акції - Союз Вірмен України та громадська організація «Житомирська обласна община вірмен «ЕРЕБУНІ».
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare