Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5527
візитів всього: 464730
Прогноз погоди
«Ми повинні створити всі умови для того, щоб діти з особливими потребами могли реалізувати свої здібності», - Л.Цимбалюк
11 березня 2015 року 12:07
У Житомирі пройшла благодійна акція для людей з особливими потребами під патронатом в. о. міського голови Любові Цимбалюк за сприяння благодійного фонду «Наше місто Житомир». Мета заходу - підтримка людей, які потребують особливої уваги. У рамках акції організатори   відвідали Житомирську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат I-III ступенів та обласну організацію Українського товариства глухих.
 
Під час зустрічі директор школи Микола Міняйло та голова УТОГ Валерій Дем’янчук провели екскурсію поверхами  навчального закладу, ознайомивши   гостей з успіхами та досягненнями вихованців, розповіли про напрямки роботи школи та обговорили певні проблеми, які сьогодні хвилюють  педагогів.
 
«Дозвольте привітати вас зі святом  Весни,  дорогі діти. Я  дякую вам за ту позитивну енергію, яку випромінюєте ви, за  доброту та щирість ваших сердець.  Бажаю вам жити у мирній та квітучій країні», - звернулася до дітей Любов Цимбалюк та подякувала педагогічному колективу школи  за  домашнє  тепло та затишок, який вони створили для своїх вихованців у стінах закладу.
 
«Ми повинні створити всі умови для того, щоб ці діти почували себе комфортно та могли реалізувати свої здібності. Наше завдання – знаходити час та можливість підтримати людей з особливими потребами. Головне – щоб вони не втрачали віру в себе»,- зазначила Любов Цимбалюк.
 
110 дітей з вадами слуху є вихованцями спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату. Педагогічний колектив закладу дбає про гармонійний розвиток школярів, сприяє творчому, духовному та інтелектуальному розвитку  дітей та молоді з особливими потребами. 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове