Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 476668
Прогноз погоди
Депутати міської ради поспілкувалися із народним депутатом України
11 березня 2015 року 14:00
Під час засідання Житомирської міської ради  слово взяв народний депутат України Борислав Розенблат та поспілкувався з депутатами міської ради.
 
«Сьогодні українцям треба заспокоїтись і вирішувати питання зважено. Робиться багато політичних заяв, але нічого не робиться для розвитку економіки країни», - зауважив Б. Розенблат.
 
Він акцентував увагу на необхідності покращення рівня житлово-комунальних послуг та створення нових робочих місць для демобілізованих військовослужбовців в Україні  і у м. Житомирі зокрема.
 
Депутат Микола Романюк запропонував задля створення робочих місць  зберегти підприємство «Верстатуніверсалмаш».
 
Борислав Розенблат нагадав що на розгляд ради неодноразово подавалось питання щодо створення індустріального парку у м. Житомирі, що дасть можливість залучити інвестиції та забезпечити робочі місця для житомирян.
 
Депутат  Андрій Лілик наголосив, що рішення про створення індустріального парку у м. Житомирі не прийняте, оскільки питання не було обговорено у депутатських комісіях та не представлено концепцію Парку.
 
Депутат міської ради Н. Ковалюк звернулася до народного депутата з проханням прописати в пілотних проектах окремий рядок – забезпечення робочими місцями бійців АТО, в тому числі і тих, хто отримав інвалідність.
 
Про навантаження місцевого бюджету говорила З. Стрякіна. Також вона нагадала про свою пропозицію передати Лікеро-горілчаний завод у комунальну власність.
 
Депутат Сергій Мірошніков поцікавився у Б. Розенблата, як змінюється виборча система та нагадав нардепу про обіцянку відкрити партійні списки.
 
«Вибори, можливо, будуть восени, і вони проходитимуть за змішаною системою по відкритих списках», - відповів Б. Розенблат.
 
На важливості зосередження уваги на розвитку місцевої економіки депутат наголосив Володимир Бірюченко.
 
Підсумовуючи свій виступ, народний депутат Б. Розенблат зауважив, що і надалі робитиме все можливе для представлення інтересів житомирян у Верховній Раді України.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare