Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів:
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 482078
Прогноз погоди
Житомиряни вшанували пам'ять Великого Кобзаря
9 березня 2015 року 11:20
Сьогодні, 9 березня, відбулося урочисте покладання квітів, присвячене 201-річниці від дня народження Тараса Шевченка. Вшанувати пам'ять Кобзарю прийшли близько 200 житомирян. До підніжжя пам’ятника лягли вінки та квіти від міської та обласної влади, громадських організацій, політичних партій, навчальних закладів, установ та організацій.
 
Слово про Шевченка виголосили голова Житомирської обласної  державної адміністрації Сергій Машковський, народний депутат України Борислав Розенблат та громадськість міста. 

Звертаючись до житомирян, промовці наголошували, що навколо імені Шевченка об’єднуються всі українці незалежно від переконань та поглядів. Сьогодні, коли народ України відстоює соборність та незалежність держави, слова Великого Кобзаря згуртовують націю, а невмирущі шевченкові заповіти повинні стати принципом у побудові нової Української держави.
 
Перед численною громадою виступили творчі колективи палаців культури с.Сінгури та м.Житомира, які представили літературно-музичну композицію «Невмируще Шевченкове слово». У виконанні артистів звучали заповіти Тараса Шевченка та декламувалися вірші.

На завершення заходу прозвучав Державний Гімн України у виконанні естрадно-духового оркестру «Сурми Полісся» Міського палацу культури.
 
Управління по зв’язках з громадськістю міської ради
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare