Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 31
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 477246
Прогноз погоди
Українським військовим передали автомобіль в зону АТО
5 березня 2015 року 18:46
5 березня у Житомирській міській раді відбулася офіційна передача на баланс військової частини А 3814, що у  місті  Новоград- Волинському,  автомобіля – MAZDA LKW Offener Kasten. Автомобіль був куплений за кошти волонтерів благодійного фонду «Разом за справу».
 
Директор благодійного фонду «Разом за справу» Віктор  Євдокімов розповів, що до них звернулися військовослужбовці  з проханням закупити та передати на баланс військової частини легкові автомобілі типу мікроавтобуса.
 
За словами командира військової частини А3814 полковника  Миколи Борісова, позашляховик буде  використовуватися українськими військовими  для виконання завдання по розмінуванню місцевості в зоні АТО.
 
«Цей позашляховик допоможе українським військовослужбовцям виконувати  поставлені завдання. Дякую волонтерам фонду,  які оперативно відгукнулися на нашу пропозицію щодо придбання автомобіля», - зазначив полковник.
 
В свою чергу, присутні висловили сподівання, що цей автомобіль повернеться  із прапором перемоги та миру.
 
«Я дякую всім небайдужим житомирянам, які  не стоять осторонь та долучаються до справи допомоги бійцям. Сподіваємося, що захисники відчувають нашу підтримку та щиро віримо, що цей автомобіль незабаром використовуватиметься у мирний час», - звернулася до присутніх в. о міського голови Любов Цимбалюк з побажанням мирного неба над Україною.
 
Освятили автомобіль настоятель Свято-Покровського храму архімандрит Олексій та священнослужитель архімандрит Гавриїл.
 
Цього дня в зону АТО Координаційний центр волонтерів Житомирщини, колектив "Укрексімбанку" та Михайло Прядко також відправили адресну  допомогу -  продукти харчування (суха суміш рисова, тушонка, мінеральна вода, згущене молоко, печиво та ін.).


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare