Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 34
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 465141
Прогноз погоди
Відбулися загальні збори в будинках, які перебувають на балансі ЖБК"Космос"
2 лютого 2009 року 14:20
Управління муніципального розвитку провело роботу по організації загальних зборів в будинках, які перебувають на балансі ЖБК «Космос» по вибору уповноважених від членів кооперативу.
Було проведено 40 зборів, з яких 3 не відбулися з причини неявки членів кооперативу. Від 37 будинків обрано 96 уповноважених з метою проведення загальних зборів кооперативу.
В міському будинку культури відбулися загальні збори уповноважених членів кооперативу на яких були присутні 83 уповноважені члени ЖБК, Житомирський міський голова В.Т.Шелудченко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кругляк Е.Б., представники управління муніципального розвитку,начальник управління житлового господарства Півоварова С.І., голова правління ЖБК «Космос», громадська організація «До ладу», працівники ЖБК та представники ЗМІ.
На зборах було розглянуто наступний порядок денний:
1. Звіт голови правління кооперативу «Космос»
2. Звіт контрольно-ревізійної комісії ЖБК «Космос»
3. Обрання правління ЖБК «Космос»
4. Затвердження змін до статуту.
5. Різне.
Також було прийнято рішення не закривати збори, а другу частину провести 31 березня.
Протягом двох місяців новообране правління з в.о. голови правління кооперативу повинні перевірити діяльність попереднього голови та підготувати проект статуту ЖБК «Космос».

Прес-служба Житомирської міської ради


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове