Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 476643
Прогноз погоди
Л.Цимбалюк: Проінспектовано сховище Житомирського ТТУ
20 лютого 2015 року 16:16
Під час виїзного засідання депутатської комісії 19 лютого 2015 року було оглянуто сховище ТТУ.

Дане сховище побудоване у 1977 році та розраховано на 300 осіб (найбільшої працюючої зміни ТТУ), окремо розташоване, конструкція з моноліту залізобетону. Наявні два приміщення: для інженерно-технічного обладнання, розміщення персоналу. Також наявні вентиляційне обладнання, мережа водопостачання, каналізація, опалення та електрозабезпечення, санітарно-технічне обладнання, лави для сидіння, стіл та стільці. За оцінкою спеціалістів, дане приміщення обмежено готове до використання.

За словами в.о. міського голови Любові Цимбалюк, наразі у місті Житомирі проведена інвентаризація захисних споруд і тепер гостро стоїть питання приведення їх до належного стану аби убезпечити життя житомирян.

«Ситуація у країні непроста, і ми маємо бути готові до всього. Кожен житомирянин повинен знати, де можна сховатися у разі виникнення надзвичайних ситуацій, непередбачуваних обставин. Зараз службами міста проводиться робота з приведення до ладу сховищ та найпростіших укриттів: не всі сховища готові  до використання за призначенням», - зазначила в.о. міського голови.

Також Любов Цимбалюк зауважила, що усі керівники підприємств повинні відповідально поставитись до підготовки даних об’єктів, привести їх у належний стан, адже від їх діяльності - залежить безпека мешканців міста Житомира.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare