Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477326
Прогноз погоди
У Житомирі прозвітували про виконання міського бюджету за 2014 рік
19 лютого 2015 року 15:40
18 лютого на засіданні виконавчого комітету заслухали інформацію про виконання міського бюджету за 2014 рік та заходів щодо економного і раціонального використання бюджетних коштів.
 
Директор департаменту бюджету і фінансів Житомирської міської ради Сергій Гаращук зазначив, що за результатами 2014 року міський бюджет в цілому виконано, як за доходами, так і за видатками.
 
«Ми маємо перевиконання міського бюджету на 10  мільйонів гривень, - сказав Сергій Гаращук. - Джерелом цього перевиконання є додаткові надходження   податку на доходи фізичних осіб у сумі 16,2 мільйона гривень. Ці кошти повернулись до державного бюджету в рахунок  погашення  середньострокових позик, які отримувались у попередніх роках для виплати  зарплати працівникам бюджетної сфери».
 
Також директор департаменту бюджету і фінансів зауважив: «Разом з тим хотілося, щоб це перевиконання відбулося за рахунок підприємств міста, однак приросту по промисловості, на жаль, у порівнянні з 2013 роком, не відбулося: дещо додали бюджетні установи за рахунок підвищення середньомісячної заробітної плати».
 
За словами С. Гаращука, позитивне виконання доходів бюджету дало змогу забезпечити своєчасну і у повному обсязі виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ.
 
«Рік в цілому завершено вдало. Це стало можливим внаслідок спільної роботи всіх виконавчих органів ради по забезпеченню виконання заходів раціонального та економного використання бюджетних коштів. Немає у нас по місту суттєвих боргів по заробітній платі, лише по державним підприємствам - борг близько півтора мільйона гривень», - зауважив він.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare