Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 22
візитів сьогодні: 5555
візитів всього: 476942
Прогноз погоди
Житомирські волонтери відправили чергову допомогу захисникам
10 лютого 2015 року 10:19
Благодійний фонд «Разом за справу»  постійно надає допомогу на лікування, придбання ліків та протезуванням військових Житомирщини. Комісія з розподілу коштів Фонду розглядає заявки  військових з проханням допомогти ліками та погоджує закупити ту кількість медичних препаратів, яка потрібна наразі військовим.

«Благодійний фонд, як і задекларував у своїй назві, об'єднує громаду міста, підприємців та волонтерів та докладає всіх зусиль заради єдиної мети – допомоги іншим. У черговий раз ми відправляємо допомогу нашим військовим», - зазначили організатори акції.

Відтак,  в зону АТО медичній службі 90 батальйону 95-ої аеромобільної бригади було  відправлено ліки, серед яких кровоспинні, протишокові, знеболюючі засоби.

Окрім того, філія  Укрексімбанку зібрала кошти більш ніж на 3 тис. грн, на які було закуплено 112 банок тушонки. Волонтери Житомира зібрали необхідні продукти харчування для військових.

«Сьогодні житомиряни, як ніколи, спільні в єдиному – прагненні допомогти, підтримати наших захисників. Кожен надає посильну допомогу, і ця увага надзвичайно важлива там, на сході країни, нашим військовим», - зазначила в.о.міського голови Любов Цимбалюк.

Машина, завантажена медпрепаратами та  продуктами: овочами, сухпайками, крупами, тушонкою,  була  відправлена  на Схід 6 лютого. 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare