Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 476651
Прогноз погоди
Зустріч з мешканцями по вулиці Корольова, 48
10 лютого 2015 року 10:10
В. о міського голови Любов Цимбалюк зустрілася з мешканцями житлового будинку по вул. Корольова, 48, аби з перших вуст дізнатися про проблеми, які хвилюють людей. У зустрічі також взяли участь в. о. начальника  управління житлового господарства Житомирської міської ради  Ірина Ярош та директор ТОВ «КомЕнерго-Житомир» Юрій Антіпов.

Під час спілкування з мешканцями будинку було обговорено стан будинку та благоустрій прибудинкової території. Житомиряни розповіли про наболілі проблеми, зокрема, відключення води через порив водогінних мереж, протікання даху, неналежного стану підвалів, каналізації та комунікації, а також висловили прохання щодо облаштування прибудинкової території.

За результатами зустрічі в. о. міського голови дала доручення  управлінню житлового господарства  взяти будинок на контроль з метою приведення в належний стан та провести робочу нараду щодо опрацювання проблемних питань.

Звертаючись до людей, Любов Цимбалюк зазначила, що їхні проблеми не залишаться поза увагою.

Будинок по вулиці Корольова, 48 є у комунальній власності міста та знаходиться на балансі КВЖРЕПу №13. Послуги з утримання будинку та прибудинкової території надає ТОВ "Керуюча компанія "КомЕнерго-Житомир".


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare