Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481501
Прогноз погоди
"Робоча група рекомендуватиме депутатам виділити 5 земельних ділянок родинам загиблих військових", – Сергій Сухомлин
9 лютого 2015 року 14:18
Про це перший заступник міського голови повідомив після засідання робочої групи із розгляду клопотань учасників АТО та їх сімей стосовно надання дозволів на складання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок. У п’ятницю, 6 лютого, робоча група прийняла рішення рекомендувати сесії міської ради виділити 5 земельних ділянок родичам загиблих військовослужбовців. Протокол засідання найближчим часом з’явиться на офіційному сайті міської ради.

Голова робочої групи Сергій Сухомлин повідомив, що з кожним днем війни кількість заяв збільшується, тому наразі пропрацьовують всі можливі рішення щодо визначення земельних ділянок, які видаватимуться заявникам.

«На даний момент вже зареєстровано 700 заяв щодо виділення земельних ділянок учасникам АТО і, з огляду на перебіг подій на Сході, з часом їх стане ще більше. Ми прагнемо забезпечити всіх заявників такими ділянками, на які вони заслужили. Наразі розглядаються всі можливі варіанти. Зокрема, мова йде і про земельну ділянку в районі с. Тетерівка, площею близько 200 га. Зараз спільно з Житомирською облдержадміністрацією та управлінням Держземагентства ми чекаємо постанови Кабміну, яка дозволить нам використати цю землю, аби забезпечити ділянками всіх людей, які вже звернулися і майбутніх заявників», – зазначив Сергій Сухомлин.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare