Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 26
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477313
Прогноз погоди
Зустріч керівництва міста з активом Житомирської міської cпілки воїнів-інтернаціоналістів
6 лютого 2015 року 11:07
5 лютого пройшла зустріч керівництва Житомирської міської ради із активом міської спілки воїнів-інтернаціоналістів, в  ході якої учасники обговорили ряд питань, які сьогодні найбільше турбують воїнів-афганців: питання житла, транспорту та обслуговування у закладах охорони здоров'я.
 
Голова міської спілки воїнів-інтернаціоналістів Юрій Панасюк розповів присутнім про діяльність організації, яка спрямована на соціальний та правовий захист.
 
Передусім учасники зібрання порушили питання забезпечення житлом та земельними наділами афганців та учасників АТО.
 
Як повідомила Любов Цимбалюк, на сесії ради прийнято  рішення, за яким виділено  земельні наділи 7 родинам загиблих та 45 пораненим учасникам АТО. Також в. о. міського голови   повідомила про підготовку ще одного  проекту рішення, за яким планується 49 земельних ділянок виділити учасникам АТО.
 
Під час зустрічі піднімалося  питання пільгового обслуговування в транспорті.  Зокрема, йшлося про те, що .відповідно до закону  перевізники не мають права обмежувати кількість пільгових місць у салоні.
 
За результатами обговорення Любов Цимбалюк дала доручення начальнику  управління охорони здоров’я Роману Зелінському по вирішенню питання обслуговування воїнів-афганців медичними закладами під час проходження диспансеризації.

На завершення зустрічі Любов Цимбалюк  подякувала за те, що воїни-афганці порушують нагальні  питання та не стоять осторонь суспільно-політичних подій в державі.
 
«Дякую вам за порушені проблеми. Я, як мешканець Житомира,  розумію їх та  робитиму все можливе для  їх вирішення.  Питання, які озвучувались тут, вирішуватимуться  залежно  від ситуації в державі», – зазначила Любов Цимбалюк та висловила сподівання на подальшу співпрацю з активом ветеранів Спілки воїнів-інтернаціоналістів.
 
Від виконавчого комітету міської ради  в.о. міського голови  вручила Почесні грамоти та відзначила  нагородами воїнів-афганців.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare