Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 464480
Прогноз погоди
Понад 6 тисяч житомирян перебувають на обліку Територіального центру
5 лютого 2015 року 18:08
Подивитися, чим живе Житомирський терцентр, які послуги отримують тут люди похилого віку, 5 лютого 2015 року завітала в.о.міського голови Любов Цимбалюк.
Житомирський територіальний центр обслуговування пенсіонерів, інвалідів, одиноких непрацездатних та малозабезпечених громадян надає матеріальну, медико-соціальну і побутову допомогу. Сьогодні на обліку у Центрі перебуває понад 6 тис. житомирян.
 
Директор Центру Анатолій Сахневич зазначив, що окрім соціального обслуговування, культурно-масової роботи, у Центрі організоване гаряче харчування одиноких, працює медпункт, де проводять лікування, масаж, надаються послуги швачки та перукаря. Також він поінформував, що працівники Центру та підопічні неодноразово допомагають військовослужбовцям. «Надаємо посильну допомогу. Нещодавно ми нав’язали теплих речей, шкарпеток – і передали це все українській армії. Зараз ось почали плести маскувальну сітку», - зазначив А.Сахневич. Долучилась до в’язання маскувальної сітки і в.о.міського голови.
 
Відповідаючи на запитання присутніх про подальшу долю Центру та його фінансування, Л.Цимбалюк зауважила, що міська рада затвердила бюджет на 2015 рік «Усі соціальні послуги, що надавались вам тут, будуть профінансовані у поточному році і Центр працюватиме. Сподіваюсь, що умови вашого тут перебування, послуги тільки покращуватимуться».


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове