Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 477192
Прогноз погоди
Нарада із директорами загальноосвітніх закладів міста та представниками управління освіти міської ради
31 січня 2015 року 15:13
Сьогодні, 31 січня 2015 року, відбулася  нарада керівників загальноосвітніх  навчальних закладів міста Житомира за участю  в.о. міського голови Любові  Цимбалюк, заступника міського голови Євгенія Демчика, начальника управління освіти міської ради Валентина Арендарчука та представників профспілки працівників освіти, а також директора КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитра Рогожина та директора КП «Водоканал» Михайла Ничипорука. 
 
Розглядались питання організації та початку ІІ семестру 2014-2015 навчального року, забезпечення учнів якісним харчуванням, роботи навчальних закладів і порядок дій у разі загрози життю та здоров’ю учасників навчально-виховного процесу.
 
Керівник міста Любов Цимбалюк дала доручення заступнику міського голови Євгенію Демчику провести перемовини  з перевізниками щодо  організації перевезень школярів в маршрутному таксі за соціальною ціною, врегулювати забезпечення транспортом вулиць Промислової (ЗОШ №14), Червоноармійської (ЗОШ №5) , Соснової (ЗОШ №26, 27) .
 
«З цією метою  будуть додатково надані  маршрути №31, №11.  Вартість  проїзного місячного квитка в тролейбусах та трамваях  для школярів міста  становить  45 грн», - зазначив Євгеній Демчик.
 
 Любов Цимбалюк звернула особливу увагу учасників наради на підготовку установ до навчання у зимовий період. Зокрема, доручила директору КП «Житомирводоканал» Михайлу Ничипоруку  перевірити стан системи водопостачання шкіл.

У зв’язку з тривалими канікулами дано доручення директору КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитру Рогожину провести  роботи щодо підняття температурного режиму у освітніх закладах міста для комфортного навчання та перебування дітей в навчальних приміщеннях.
 
На нараді було загострено увагу на безпеці дітей. Зокрема, мова йшла про відеоспостереження та встановлення відповідних комплектів оргтехніки в учбових закладах, які були нещодавно передані з облдержадміністрації місту за  зверненням керівництва міста. Профільний заступник та начальник управління отримали доручення впродовж тижня вирішити питання забезпечення учбових закладів даною технікою.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare