Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 20
візитів сьогодні: 5517
візитів всього: 464614
Прогноз погоди
Ведуться аварійно-відновлювальні роботи в районі с. Станишівка
30 січня 2015 року 12:55
У січні поточного року на магістральному трубопроводі холодного водопостачання Ø600мм в районі с.Станишівка виникла аварійна ситуація, внаслідок чого споживачі промислової зони міста та смт. Новогуйвинськ відчули незручності у забезпеченні послугами водопостачання, – повідомляє управління комунального господарства Житомирської міської ради.
 
Після проведення відповідними службами КП «Житомирводоканал» обстеження місця пошкодження було прийнято рішення проведення повної заміни 32,0 м. п. ділянки зазначеного водогону, через значну його зношеність і руйнацію внаслідок корозії (знаходиться в експлуатації понад 20 років).
У зв’язку із значним обсягом та складністю ремонтних робіт, 28 січня бригадою КП «Житомирводоканал» розпочато роботи з ліквідації пошкодження та виконання в першу чергу підготовчих робіт з повної заміни аварійної ділянки водогону, яка пролягає під проїжджою частиною автомобільної дороги.
Станом на 13 годину 30 січня основні роботи завершено, повне відновлення  водопостачання споживачів промислової зони міста та смт Новогуйвинськ заплановано здійснити до 20 години.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове