Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 465123
Прогноз погоди
На доручення Сергія Сухомлина за дві доби буде проведено ревізію підвальних приміщень будинків
29 січня 2015 року 10:38
29 січня відбулася нарада з керівниками комунальних виробничих житлових ремонтно-експлуатаційних підприємств, житлово-будівельних кооперативів, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків щодо готовності підвальних приміщень для укриття населення у разі необхідності. Одне з головних питань на порядку денному – підготовка сховищ в житлових будинках до загрози терористичного акту.
 
До присутніх звернувся перший заступник міського голови Сергій Сухомлин: «Під власну відповідальність всі мають провести ревізію підвальних приміщень та доповісти про можливість їх використання у якості сховищ, а також надати інформацію про кількість осіб, які можуть  там одночасно перебувати».
 
Термін виконання доручення Сергія Сухомлина - 2 доби. Після уточнення необхідних даних мешканці будинків будуть проінформовані через дошки оголошень та засоби масової інформації щодо місця знаходження сховища для кожного конкретного під’їзду.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове