Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 17
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 477250
Прогноз погоди
Відбулося віче пам’яті загиблих внаслідок трагічних подій на сході України
25 січня 2015 року 14:08


Віче пам'яті загиблих у Маріуполі та у інших терористичних актах пройшов у Житомирі 25 січня. Кілька сотень житомирян прийшли на майдан Корольова аби вшанувати пам’ять українців, які загинули на Сході. Настоятель Свято-Михайлівського кафедрального собору отець Богдан зачитав молитву.  Виступити могли усі бажаючи.


Від імені міської влади до житомирян звернувся перший заступник міського голови. Сергій Сухомлин звернув увагу мешканців міста на те, що лише будучи єдиними ми зможемо забезпечити спокій у Житомирі. Також перший заступник міського голови закликав утриматися від гучних заходів, у зв’язку з оголошеною жалобою.


«Звертаюся до власників ресторанів, дискоклубів та інших закладів з проханням на 3 дні утриматися від розважальних заходів, для того, щоб вшанувати загиблих. Ми говоримо про тих людей, які невинно загинули та про наших військових. Думаю, що плани Путіна по відношенню до України зруйнуються лише тоді, коли цей майдан збиратиме тисячі, десятки тисяч людей. Ми повинні бути єдиними у своєму бажанні відстояти свободу та незалежність України», – зазначив Сергій Сухомлин.



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare