Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 23
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 482092
Прогноз погоди
В.о.міського голови Любов Цимбалюк ініціює скорочення видатків по висвітленню діяльності міської ради на 50% в бюджеті міста 2015 року
23 січня 2015 року 14:34
Любов Цимбалюк доручила спрямувати близько 500 тисяч гривень, які могли піти на висвітлення діяльності міської ради та її виконавчих органів, на більш важливі потреби міста.
 
За словами керівника міста, таке розпорядження було прийнято з урахуванням думки громади Житомира.
 
"Питання економії коштів - це першочергове завдання людей, які формують бюджет. Тим не менш, повністю відмовитися від висвітлення діяльності у ЗМІ неможливо. Житомиряни, зокрема, підприємці, вчителі, керівники підприємств та організацій повинні мати доступ до офіційної інформації та рішень влади з різних джерел, а інформація про діяльність ради в повному обсязі не завжди висвітлюється у приватних засобах масової інформації", - пояснила в.о.міського голови Любов Цимбалюк.
 
Нагадуємо, на черговій сесії розглядатимуть бюджет міста 2015 року. До цього часу фахівці мають підготувати найоптимальніший проект бюджету міста. Зокрема, мають бути враховані усі важливі соціальні виплати. Ймовірно, зекономлені кошти будуть спрямовані на харчування дітей у садочках та початкових класах шкіл.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare