Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів:
візитів сьогодні: 5538
візитів всього: 482020
Прогноз погоди
Звернення до житомирян у зв'язку із епідеміологічною ситуацією
30 жовтня 2009 року 17:59
Шановні житомиряни!

З огляду на критичну ситуацію, що склалася у західних областях України із захворюваністю на грип та пневмонію закликаємо мешканців міста при спілкуванні з іншими людьми користуватися засобами індивідуального захисту (марлеві пов’язки), противірусними препаратами та засобами, що унеможливлюють зараження (оксолінова мазь тощо).
Не зайвим буде й щоденне вживання таких народних антимікробних засобів, як часник та цибуля. Задля упередження захворювання радимо усім продовжувати звичайну життєдіяльність – нормально харчуватись, мати добрий нічний відпочинок й, звичайно, не забувати провітрювати приміщення та робити в них періодичне вологе прибирання. При появі перших симптомів захворювання необхідно одразу звернутися за допомогою лікаря.
Також повідомляємо вас, що у зв’язку із можливістю пандемії ГРВІ та грипу у навчальних закладах на три тижні призупиняється навчальний процес.
Окрім того, аби убезпечити мешканців міста від можливого зараження було прийнято рішення про введення обмежувальних заходів. Зокрема, у діяльності інетрнет-клубів, кінотеатрів та дискотек, а також - заборонено у місті проведення масових заходів із великим скупченням людей.
Також просимо житомирян утриматись від відвідування закладів соціального захисту, КП «Житомирське виробниче управління водопровідно- каналізаційного господарства», ОПТМ «Житомиртеплокомуненерго» та КВЖРЕПів.
Міська влада вирішила не чекати сплеску захворюваності на ГРВІ та грип у Житомирі , як то було у західних областях нашої країни, а докласти максимум зусиль, аби не допустити поширення інфекції у обласному центрі.


 
УКРАЇНА
м.Житомир

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
МІСЬКОГО ГОЛОВИ
Від 30.10.09 № 570

 
Про призупинення навчально-
виховного процесу в дошкільних,
загальноосвітніх та позашкільних
навчальних закладах міста Житомира


На виконання рішення міської надзвичайної протиепідемічної комісії від 30.10.09 № 8 «Про забезпечення заходів щодо профілактики грипу та гострих респіраторно- вірусних інфекцій в епідсезон 2009-2010 р.р, та попередження заносу та розповсюдження пташиного А(HIN5) і пандемічного А(HIN1) грипу в м.Житомирі» та з метою попередження заносу і розповсюдження пташиного А(HIN1) і пандемічного А(HIN5) грипу в підпорядкованих управлінню освіти міської ради навчальних закладах

1. Призупинити з 2 по 21 листопада 2009 року навчально-виховний процес у міських загальноосвітніх школах, гімназіях, ліцеях, колегіумі, приватних навчальних закладах, позашкільних закладах (дитячих спортивних школах, центрі дитячої творчості, школі юних десантників, школі хореографічного мистецтва «Сонечко»).
2. Призупинити з 2 по 20 листопада 2009 року навчально-виховний процес у дошкільних навчальних закладах, центрах розвитку дитини, навчально-виховних комплексах.
3. Зобов’язати керівників міських лікувально-профілактичних, навчальних закладів посилити контроль за виконанням протиепідемічних заходів.
4. Заборонити проведення культурно-масових та розважальних заходів серед дитячого населення в м.Житомирі на період, вказаний у пункті 1,2 даного розпорядження.
5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Старинця О.І.



Міський голова                       В.Т. Шелудченко










Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare