Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 15
візитів сьогодні: 5521
візитів всього: 464660
Прогноз погоди
Щодо виплати заробітної плати працівникам шкіл та лікарень
21 січня 2015 року 19:21
Інформація департаменту бюджету та фінансів Житомирської міської ради щодо виплати заробітної плати працівникам шкіл та лікарень

Верховною Радою України 28 грудня 2014 року було внесено зміни до законодавства. Починаючи з 2015 року, утримання шкіл та лікарень міста має здійснюватись за рахунок державної субвенції, і відповідні кошти на це враховані у державному бюджеті.

Передбачається, що субвенція буде перераховуватись щодекадно. Однак, завершилась друга декада місяця, а коштів до бюджету міста досі не надійшло. У зв’язку з цим виплата авансу працівникам шкіл та закладів охорони здоров'я затримується.

До Міністерства освіти і науки України та до Міністерства охорони здоров'я України, які сьогодні є розпорядниками коштів субвенцій, а також на ім'я Прем'єр-міністра України Яценюка А.П. направлені клопотання про прискорення фінансування.

За інформацією, отриманою від Асоціації міст України, відповідні порядки використання коштів субвенцій схвалені Урядом і готуються до друку. Очікується, що після їх оприлюднення кошти надійдуть до місцевих бюджетів. Можливо, це відбудеться на наступному тижні.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове