Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 477072
Прогноз погоди
В.о. міського голови Любов Цимбалюк доручила заступникам напрацювати чіткі правила встановлення МАФів у місті
15 січня 2015 року 13:48
Підтримувати у нелегкий для країни час підприємців малого бізнесу в.о. міського голови Любов Цимбалюк. Під час засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради в.о. міського голови  звернулася до своїх заступників із завданням напрацювати чіткий механізм видачі дозволів на встановлення МАФів, щоб усі підприємці були в рівних умовах.
 
Також, Любов Цимбалюк звернулася до членів виконавчого комітету з проханням помірковано підходити до рішення щодо продовження мораторію на встановлення кіосків.
 
«Зараз тяжкі часи як для держави, так і для наших підприємців. Тим не менш, вони взяли велику частку тягаря на свої плечі у питанні допомоги армії. Безперечно, має змінитися зовнішній вигляд нашого міста, але ці рішення потрібно приймати зважено», - зазначила керівник міста.
 
Любов Цимбалюк наголосила на необхідності  співпраці та досягненні компромісу з підприємцями: «Це люди, які працюють в нашому місті і сплачують в його бюджет податки. Я проти прийняття рішень,  які шкодитимуть бізнесу».
 
Нагадуємо, що у кінці 2013 року було затверджено комплексну схему розміщення та архітектурних типів тимчасових споруд для проведення підприємницької діяльності в Житомирі.  30 грудня 2014 року рішенням виконкому продовжено мораторій на встановлення малих архітектурних форм до 15 лютого. Це означає, що підприємці до цього часу не зможуть отримувати дозвільні документів для кіосків. За цей час мають бути розроблені чіткі механізми видачі дозволів.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare