Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5545
візитів всього: 482110
Прогноз погоди
Житомир ділиться досвідом з іншими містами
27 листопада 2014 року 15:08
Сьогодні, 27 листопада 2014 року у рамках навчального візиту представників органів місцевого самоврядування міст-членів Асоціації міст України на тему «Впровадження енергоефективних проектів  в м. Житомирі»   до Житомира прибули міські голови м. Жмеренки, м. Валки, м. Зміїв, перші заступники міських голів та заступники міських голів м.Фастова, м. Рубіжного, м. Нової Каховки, м. Славути, м. Козятина, представники м. Рівного, м. Мелітополя, м. Дніпропетровська, м. Хмельницького та представник АМУ з міста Києва.

В.о. Житомирського міського голови Любов Цимбалюк привітала всіх присутніх  та наголосила: «Я впевнена, що наша зустріч буде продуктивною та корисною для кожного з нас і дасть можливість показати вам все те, що зроблено в нашому місті з енергоефективності. У вас буде можливість ознайомитися з нашим містом. Наше місто - стародавнє, якому в цьому році виповнилось 1130 років.  Також Житомир – це місто, яке активно розвивається, відбудовується, впроваджує в життя нові проекти та сучасні технології».

Візит представників органів місцевого самоврядування України триватиме у Житомирі два дні. Директор економічного департаменту міської ради Майя Кирилова ознайомила гостей зі станом та перспективами реалізації енергоефективних проектів у місті Житомир.

«Виконавчі органи місцевої ради, комунальні підприємства міста  Житомира активно займалися впровадженням енергозберігаючих заходів безпосередньо впродовж останніх 10 років.  Відповідно до комплексної державної програми енергозбереження в Україні у місті Житомирі впроваджувались програми, програмні заходи енергозбереження у сфері комунального господарства.  Проведення реконструкції теплових пунктів, котелень, виведення з експлуатації енергозатратних і малоефективних котелень. Впроваджені новітні прилади обладнання спожитих енергоресурсів», - зазначила М. Кирилова.
 
Вона також поінформувала, що з 2008 року створена та запроваджена комплексна стистема обліку та розроблені перспективні плани у цьому напрямку до 2020 року.
 
Навчальний візит передбачає ряд теоретичних занять та ознайомлення з впровадженими проектами у м.Житомирі. Так, учасникам заходу буде презентовано котельню на альтернативному паливі заводу «Крігер», «Проект Демо Україна, комунальне теплопостачання» «Проект реконструкції системи теплопостачання м. Житомира за кошти Швейцарського бюро співробітництва". Окрім цього, директор департаменту бюджету та фінансів міської ради Сергій Гаращук поінформує, як здійснюється фінансове забезпечення енергозберігаючих проектів у місті Житомирі.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare