Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 28
візитів сьогодні: 5543
візитів всього: 477204
Прогноз погоди
У Житомирі відбулося засідання Фонду Молодіжного Активу Розвитку
27 листопада 2014 року 14:10
26 листопада 2014 року у сесійній залі Житомирської міської ради відбулося перше розширене засідання Фонду Молодіжного Активу Розвитку.
 
Організатором зустрічі виступило об’єднання безпартійної молоді міста та області «Фонд Молодіжного Активу Розвитку».
 
На засіданні були присутні заступник міського голови Олександр Бочковський, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Житомирської ОДА Світлана Гресь, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук, ініціатори створення Фонду Молодіжного Активу Розвитку області та соціально-активна молодь міста та області, яких рекомендували органи влади та колективи для включення до складу команди.
 
Заступник міського голови Олександр Бочковський привітав присутніх та побажав плідної роботи учасникам Фонду. Він зазначив, що молодь завжди була рушійною силою, саме молодь була ініціатором Євромайдану та наголосив: «Політика повинна залишатись політикою, а молодь повинна займатися розвитком. За вами майбутнє країни! Від вас залежить, якою країна буде. Тому весь конструктив, який ви напрацюєте, я надіюсь, він  піде на користь області, міста та України вцілому».

Учасників засідання із зустріччю привітав своїм виступом житомирський фольклорний гурт «Джерельце».

Голова Фонду Віталій Сівко зазначив, що Молодіжний Актив Розвитку є найбільшим представництвом соціально-активної молоді у Житомирі. Зважаючи на це, було прийняте рішення про проведення першого важливого офіційного заходу у Житомирській міській раді. Він запевнив, що співпраця з Житомирською міською радою буде гідним прикладом для районів та міст області.
 
На зустрічі представники Фонду провели презентацію процесу створення загальнообласної команди та механізму її роботи.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare