Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 482630
Прогноз погоди
Вінничани зацікавились житомирськими зупинками
21 листопада 2014 року 17:49
Житомир з офіційним візитом відвідали представники Вінницької міської ради. Метою візиту вінничан стала зацікавленість у встановленні сучасних зупинок, обладнаних електронним табло з індикацією прогнозу часу прибуття транспортних засобів, камерами відео спостереження, доступом до мережі Інтернет через Wi-Fi, зарядними пристроями для різних видів мобільних телефонів, контейнери для роздільного збору сміття та лавками.

«Дуже приємно, що колеги, які постійно крокують попереду, беруть приклад з нашого міста. Нагадаю, що найближчим часом на центральних вулицях будуть встановлені за кошти інвестора ще 14 сучасних зупинок, доопрацьованих в плані розмірів та складатимуться із двох секцій»,- зазначив заступник міського голови Євгеній Демчик.

Також він зауважив, що встановлення таких зупинок надасть змогу підвищити комфорт пасажирам та дозволить здійснювати контроль за дотриманням графіків руху пасажирського транспорту.

«Над вдосконаленням роботи пасажирського транспорту працюємо й надалі, оскільки дуже важливим є задоволення  потреб житомирян та гостей міста  у зручних і якісних  послугах», - поінформував Є.Демчик.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare