Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5537
візитів всього: 480727
Прогноз погоди
Шановні житомиряни, не нехтуйте застереженнями
20 листопада 2014 року 17:56
Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради інформує та попереджає
 
Складні погодні умови!
 
За даними Житомирського обласного гідрометеорологічного центру 21-23 листопада 2014 року очікується нестійка погода у вигляді мокрого снігу, сильної ожеледі та морозу до 7°С.

З метою запобігання виникненню надзвичайних ситуацій на території міста 20 листопада 2014 року відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. На комісії розглянуто питання щодо вжиття оперативних заходів, направлених на ліквідацію наслідків сильної ожеледі та посилення складу аварійно-відновлювальних бригад у разі подальшого ускладнення погодних умов на території міста.

Враховуючи прогноз про складні погодні умови на найближчі дні, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради звертається до керівників суб’єктів господарювання максимально вжити заходів, направлених на забезпечення безпеки працівників та створення безпечних умов функціонування підприємств.

Також звертаємося до мешканців міста з порадами щодо поводження під час ожеледі.

По можливості тримайтесь на безпечній відстані від будинків та інших споруд, вибираючи найбільш безпечний маршрут руху. Ні в якому разі не заходьте за спеціальні огорожі поблизу будинків чи дерев.

Не прогулюйтеся з самого краю проїжджої частини дороги. Це небезпечно завжди, а на слизьких дорогах особливо. Можна впасти та потрапити на дорогу, автомобіль може виїхати на тротуар.

Обходьте металеві кришки люків. Як правило, вони вкриті льодом. Крім того, вони можуть бути погано закріплені і перевертатися, що додає небезпеки травмувань.

Не ставте транспортні засоби під деревами.

Бережіть своє життя, не нехтуйте застереженнями!


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare