Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5547
візитів всього: 482415
Прогноз погоди
Усі служби міста працюють у посиленому аварійному режимі
20 листопада 2014 року 14:34
Усі служби міста Житомира працюють у посиленому аварійному режимі. Про це йшлося на нараді під головуванням в.о.міського голови за участю заступників міського голови, керівників виконавчих органів ради, начальників комунальних підприємств.

«Кожен керівник має моніторити ситуацію, координувати роботу відповідних служб. Усі на постійному телефонному зв’язку і на робочому місці. Особиста відповідальність – на кожному з нас!» - зазначила в.о.міського голови Любов Цимбалюк.

Цілодобово на підприємствах, які забезпечують місто теплом, водою, газом та електроенергією,  транспортом, чергують аварійні бригади.  «У повній готовності має  бути техніка, повністю забезпечена паливно-мастильними матеріалами, подумайте про резерви. Ще раз перевірити наявність піскосумішей та готовність чергових бригад», - наголосила Л.Цимбалюк.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare