Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 19
візитів сьогодні: 5544
візитів всього: 482392
Прогноз погоди
У Житомирі говорять про книгу та моду на читання
18 листопада 2014 року 14:03
У Житомирі проходить прес-конференція "Як зробити читання цікавим?" за участю представників влади, школярів, студентської молоді, підприємців, авторів книг. Захід відбувається за підтримки громадської організації «Центр Суспільних Комунікацій» та компанії «Київстар».

З вітальним словом до присутніх звернувся заступник міського голови Євгеній Демчик, він передав вітання присутнім від в.о.міського голови та зауважив на важливості теми, що піднімається на конференції: «Нажаль, книга в усьому світі переживає непрості часи. Інтернет, кіно – кинули гучний виклик книзі. Хочеться вірити, що вона вистоїть і займе гідне місце у житті кожного українця, кожного житомирянина».

Він також висловив сподівання, що сьогоднішня прес-конференція – перший і далеко не останній крок, який буде зроблено на шляху до популяризації книги, підтримки інтересу  до читання книг.

«Переконаний: Книга може жити і в умовах розвинутих інформаційних технологій!», - зазначив заступник міського голови та побажав усім житомирянам цікавих авторів, захоплюючих сюжетів та улюблених книг.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare