Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5535
візитів всього: 477457
Прогноз погоди
МОЛОДЬ – ЗА МИР І ПРОЦВІТАННЯ УКРАЇНИ
12 листопада 2014 року 19:29
МОЛОДЬ – ЗА МИР І ПРОЦВІТАННЯ УКРАЇНИ
 
            Цього року молодь Житомира почала відзначати Всесвітній День студента ще 12 листопада, коли в приміщенні концертної зали обласного телецентру з успіхом пройшов молодіжний громадсько-мистецький захід "Молодь – за мир і процвітання України-2014". Все відбулось завдяки зусиллям Житомирської міської ради, управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради, департаменту сім'ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації, творчого об'єднання "Академія зірок" та інших.
            Ще до початку заходу у фойє телецентру відбувся патріотично-хореографічний флеш-моб під назвою "Наша сила – у єдності", численні учасники якого своїми енергійними рухами та патріотичними промовками довели, що сила нашої держави – у єдності. Також тут відбувся соціальний ярмарок, де юнаки та дівчата мали змогу почерпнути для себе багато важливої інформації, взяти участь у анонімному соціальному опитуванні на тему "Що ти знаєш про Україну" та у конкурсі віршованих слоганів під назвою "Розкажи мені про Батьківщину". Найактивніші учасники були відзначені призами від організаторів.
            У глядацькій  залі обласного телецентру не було жодного вільного місця. Глядачі нетерпляче чекали початку основного дійства. На його початку всі присутні привітали почесних гостей заходу – заступника Житомирського міського голови Олександра Миколайовича Бочковського, начальника управління у справах сім'ї, молоді та спорту міськради Ірину Ковальчук, представників Житомирської облдержадміністрації. Поважні особи, звертаючись до юнаків та дівчат, наголосили на те, що сьогодні всі українці сподіваються на віру молоді в Україну, її освіченість, патріотизм, сучасні погляди та практичний підхід до життя, які зададуть темп суспільному розвитку нашої країни.
            Глядачі із захватом зустрічали пісні "Українські офіцери", "Два кольори", "Червона рута", "Моя Україно" у виконанні відомих молодіжних виконавців Антона Лукашика, Марії Шатило, Анастасії Навольнєвої, Юлії Малініної, Марії Ревінцової, Ольги Виговської, а також українські народні та сучасні танці від зразкового ансамблю танцю "Колорит", танцювальних команд "T-Squad", "MTV Stars", "Ladies Dance" та інших.
            Вдало було проведено інтерактивне командне змагання "Український ринг", де дві команди житомирських ВНЗ декламували відомі українські поезії, згадували слова, пов'язані з Україною, та народні пісні. Перемогу отримала команда Житомирської філії КІБІТ. А під час проведення конкурсу "Сплети український віночок" декілька бажаючих студенток прямо на сцені створили власні шедеври українського віночка, а глядачі оплесками визначили переможницю.
            Всі учасники фінального в цьому році молодіжного творчого зібрання отримали дипломи від організаторів у різноманітніших номінаціях.
Вл. інф.
 
Фото: Андрій Коцюба

 



Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare