Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 479554
Прогноз погоди
Житомирська єпархія відправила теплі речі в зону АТО
11 листопада 2014 року 16:30
11 листопада у Спасо-Преображенському кафедральному соборі міста Житомира відбулася  передача теплих речей у зону АТО.

Протягом  жовтня місяця парафіяни проводили збір теплих речей для військових та для мирних жителів, що постраждали на сході України під час проведення АТО. У цьому зборі приймали участь всі благочиння, а саме: Андрушівське, Баранівське, Бердичівське, Житомирське районне, Коростишівське, Любарське, Новоград-Волинське Преображенське, Новоград-Волинське Троїцьке, Попільнянське, Романівське, Ружинське, Червоноармійське, Черняхівське, Чуднівське. Під час проведення акції було зібрано комплекти чоловічого, жіночого та дитячого одягу, простирадл, постільної білизни, подушок, ковдр, рушників.

Архиєпископ Житомирскій і Новоград-Волинский Никодим зазначив: «Багато людей, які зараз опинилися у скруті чекають  на нашу з вами допомогу і мешканці Житомира, Житомирської області  щиро відкликнулись на ці прохання. Наступають холоди і ми розуміємо, що не у всіх є можливість придбати теплі речі, тому  наша єпархія зібрала теплі речі для наших співвітчизників: пальта, куртки, ковдри -  усі потрібні зараз людям речі».

Також архієпископ повідомив, що сьогодні у Спасо-Преображенському кафедральному соборі міста Житомира  відбулось урочисте богослужіння з нагоди дня великої угодниці Божої святої преподобномучениці Анастасії Римлянині, для Житомира та його вірян це свято особливе і знаменне, адже преподобномучениця є покровительницею древнього міста

В.о. Житомирського міського голови Любов Цимбалюк подякувала житомирянам за їх активність та небайдужість та звернулася до усіх, хто за покликом серця у важкі для країни часи не залишаються осторонь чужого горя: «Ми дякуємо вам та бажаємо, щоб це була остання така передача, щоб у нашій державі відновився мир».

Керуючий Житомирською єпархією Української Православної Церкви архієпископ Житомирський і Новоград-Волинський Никодим подякував керівництву міста й області за сприяння та допомогу у забезпеченні транспортом, а також усім небайдужим людям, котрі долучилися до цієї акції.

В. о. Житомирського міського голови Любов Цимбалюк зі свого боку зауважила, що завдяки зусиллям Житомирської єпархії така допомога вже не вперше відправляється жителям східних регіонів України.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare