Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 97
візитів сьогодні: 5531
візитів всього: 465122
Прогноз погоди
Житлово-комунальні служби Житомира провели «чистий четвер»
13 листопада 2014 року 12:22
12 листопада у Житомирі житлові-комунальні служби провели так званий «чистий четвер» і ліквідували стихійне звалище на вул.Радонова. Нагадаємо, відповідно до рішення міськвиконкому «Про закріплення територій для додержання належного санітарного стану в м. Житомирі» щочетверга має проводитися санітарний день.

Працівниками КВЖРЕП №1 та КАТП-0628 ліквідовано стихійне звалище по вулиці Радоновій. Як зазначають самі працівники, таке прибирання проводиться не вперше, оскільки на даному місці знову і знову виникають смітники.

В.о. начальника управління житлового господарства міської ради  Ірина Ярош розповіла, що саме це місце є найпроблемнішим в м. Житомирі. Щотижня тут проводиться прибирання, не рятують ситуацію і встановлені тут 2 контейнери. Житомиряни оминають контейнери та викидають сміття в місцях, що не призначені для цього.  

«Стихійні сміттєзвалища – це біль нашого міста і свідомість наших людей. Є мешканці приватного сектору, які не укладають договори на вивезення  сміття, не хочуть, щоб їм в кожному провулку встановили контейнери. Через це вони створюють сміттєзвалища. Прибирання таких сміттєзвалищ, як правило, проходить раз в неділю і на це витрачаються бюджетні кошти», - зазначила І.Ярош.

Також вона зауважила, що можливість позбавитись відходів цивілізованим шляхом є, от тільки бракує бажання деяких мешканців дотримуватись правил благоустрою.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове