Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 21
візитів сьогодні: 5542
візитів всього: 464480
Прогноз погоди
У Житомирі з офіційним візитом перебуває Посол Аргентини в Україні
11 листопада 2014 року 13:19
У рамках робочого візиту 11-12 листопада 2014 року в Житомирській області перебуває Надзвичайний і Повноважний Посол Аргентинської Республіки в Україні пані Ліли Ролдан Васкес де Муан.

Під час зустрічі Пані Посла з головою Житомирської облдержадміністрації Сергієм Машковським, головою Житомирської обласної ради Віталієм Французом та в.о.Житомирського міського голови Любов’ю Цимбалюк обговорювалися можливі шляхи співробітництва та налагодження двосторонньої співпраці.

«Характер зовнішньоекономічних відносин з Аргентиною на сьогодні має імпортне спрямування. Це чітко демонструють статистичні показники взаємовідносин Житомирської області з Аргентинською Республікою за останні 5 років», - зазначив голова облдержадміністрації Сергій Машковський.
За словами в.о.міського голови Любові Цимбалюк, підприємствами міста Житомира за перше півріччя 2014 року імпортовано з Аргентинської Республіки насіння і плоди олійних рослин на суму 633,4 тис.дол.США.

«На жаль, у місті немає суб’єктів підприємницької діяльності із залученням іноземного капіталу Аргентини. У поточному році не здійснювалися експортні поставки до цієї країни», - поінформувала Л.Цимбалюк та зазначила, що сподівається на розвиток двосторонніх контактів.
 
Любов Цимбалюк подякувала пані Ліли Ролдан Васкес де Муан за підтримку та розуміння перетворень в Україні.

Згадала керівник міста  і про Індустріальний парк, що незабаром з’явиться у місті Житомирі, та відкриє нові можливості для залучення іноземних капіталів. Також вона зауважила: «Після зустрічі з місцевими підприємцями Ви матимете повну картину економічного та інвестиційного потенціалу міста. Сподіваюсь, на плідну подальшу співпрацю з Вашою країною у різних галузях».


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове