Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 2
переглядів: 24
візитів сьогодні: 5553
візитів всього: 475793
Прогноз погоди
Стартувала акція «Озелени місто» у Житомирі
11 листопада 2014 року 12:42
Понад 800 саджанців дерев буде висаджено сьогодні, 11 листопада 2014 року, у дошкільних та загальноосвітніх закладах міста Житомира в рамках загальноміської акції «Озелени місто», організованої ректоратом та органами студентського самоврядування Житомирського державного технологічного університету за підтримки Житомирської міської ради та громадського об’єднання «Разом за справу».
 
«Я горда з того, що сьогодні молодь думає про майбутнє і запрошую усіх житомирян, підприємців міста долучитися до загальноміської акції, та висадити дерева у дворах будинків, у скверах, на прилеглій до їх організацій території. Сподіваюсь, що вже навесні молоді дерева зазеленіють у дитячих садочках та школах міста Житомира і діти зможуть гратися у затінку та дихати свіжим повітрям», - зазначила в.о.міського голови Любов Цимбалюк та подякувала студентам за організовану акцію.

Клени, берези та граби висаджує молодь сьогодні на подвір’ях шкіл та дитячих садочків. Кущі калини, як символ щасливого дитинства та український оберіг, подарувала дитячим садочкам та власноруч висадила Любов Цимбалюк у дошкільних навчальних закладах  №52 та №29.

Завершення загальноміської екологічної акції у Житомирі відбудеться сьогодні о 15.30 год. у Житомирському державному технологічному університеті.
 


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове