Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 25
візитів сьогодні: 5530
візитів всього: 481531
Прогноз погоди
У Житомирі відбулося засідання фахової майстерні
7 листопада 2014 року 17:06
Сьогодні, 7 листопада 2014 року, у прес-центрі Житомирської міської ради було проведено засідання фахової майстерні для представників громад-членів Житомирського відділення Асоціації міст України «Особливості формування місцевих бюджетів у 2015 р. Бюджетна децентралізація».
 
Серед учасників фахової майстерні – міські та селищні голови, начальники фінансових управлінь та відділів міських рад Житомирської області.

Відкриваючи засідання, заступник Житомирського міського голови Олександр Бочковський побажав присутнім плідної роботи та зазначив: «Я сподіваюсь, що сьогоднішні напрацювання та обмін досвідом учасниками фахової майстерні стануть основою для реальних кроків і будуть враховані при формуванні бюджетів у 2015 році».

Модератором фахової майстерні виступила заступник директора департаменту бюджету і фінансів Житомирської міської ради Діна Прохорчук. Вона зосередила увагу на важливості та актуальності обраної теми для практичного застосування у діяльності органів місцевого самоврядування.

Особливу увагу під час обговорення приділили законопроектам щодо внесення змін до податкового та бюджетного законодавства. Також учасники майстерні вивчали досвід енергомоніторингу та енергоменеджменту, як шлях до скорочення бюджетних коштів, говорили про систему ефективного управління комунальними підприємствами.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare