Україна, 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 4/2,
тел.: (0412)48-12-12, тел./факс: (0412)-48-11-85,
e-mail: mvk@zt-rada.gov.ua
Головне меню
Пошук по сайту
 
Статистика
зараз на сайті: 1
переглядів: 27
візитів сьогодні: 5529
візитів всього: 477023
Прогноз погоди
У Житомирі відзначили кращих працівників соціальної сфери
30 жовтня 2014 року 20:52
Сьогодні, 30 жовтня 2014 року,  у залі засідань Житомирської міської ради  відбулися урочистості з нагоди Дня працівників соціальної сфери.

Працівників соціальної сфери цього дня вітали: в.о. Житомирського  міського голови Любов Цимбалюк, заступник міського голови Олександр Бочковський, директор Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Юрченко, заступник начальника установи №8 Анатолій Габітов, голова Житомирської міської ради ветеранів Анатолій Трещов.
 
В.о. Житомирського міського голови Любов Цимбалюк  привітала учасників урочистостей з професійним святом, а також звернулася із словами вдячності до спеціалістів соціальної сфери, які кожного дня  допомагають людям подолати нелегкі життєві обставини: «Ви – це ті люди, які несуть добро тим людям, які його вкрай потребують. Дякую вам за те, що ви небайдужі до чужих проблем, за відкритість до спілкування з тими, хто потребує вашої допомоги. Дякуємо за вашу сердечність. Адже саме  ви додаєте людям впевненості в завтрашньому дні».

До привітань також приєднався заступник міського голови Олександр Бочковський та повідомив, що сьогодні територіальному центру обслуговування одиноких непрацездатних осіб передали соціальний автомобіль: «У салоні є добре закріплені  візки. Це дасть можливість перевозити людей з особливими потребами, куди їм потрібно, згідно із затвердженим положенням щодо використання даного автомобіля», - зауважив Олександр Бочковський.

Директор Житомирського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Юрченко вітаючи колег зазначила: «Найголовніше вітання для кожного працівника соціальної сфери - це радість й  іскорки щастя, впевненості в собі тих людей, якими ви опікуєтесь. Праця соціального працівника невидима для загалу, але вона така важлива, така невід’ємна від нашого сьогодення!».

Наприкінці урочистостей в.о. Житомирського міського голови Любов Цимбалюк вручила грамоти та подяки виконавчого комітету кращим працівникам соціальної сфери Житомира.


Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали належать Житомирській міській раді та її виконавчому комітету і охороняються законом України. При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове
301 Moved Permanently

301 Moved Permanently


cloudflare